Strålande sol

Publicerad 2013-05-16 18:18:59 i

Idag har jag hängt med mina sköna bönor, Räkan och Jennifer på kvarnängen. Köpte med oss lite kakor, jordgubbar och grejer, satte oss där och sola. Riktigt skönt, sommarvädret är på g! Dessutom är det bara 2 dagar till vi far till Turkiet så det är perfekt med lite uppvärmning i solen såhär dagarna innan! :)

Dessutom har jag lämnat in alla grejer nu och det enda kvar på min gymnasiets är nationella i matte C imorgon. Ljuset är starkt i tunneln nu och jag känner mig hög på livet!

Stek

Publicerad 2013-05-14 16:09:15 i

Dagen har bjudit på morgongym där jag och Jullan körde ben. Efter det drog vi till skolan, två ovärda lektioner och därefter på stan. Ikväll ska vi plugga och lämna in näst sista uppgiften på gymnasiet. Känns ljuvligt nå fruktansvärt!

Crazy taxi

Publicerad 2013-05-13 20:23:15 i

Detta är dagarnas höjdpunkter. Crazy taxi med jänk!! Ljuvligt :')

Söndag

Publicerad 2013-05-12 19:10:11 i Allmänt,

Idag är det söndag och jag mår bra, om 6 dagar ska jag till Turkiet dra. 
Jag har solat och lirat golf, en vacker dag har jag en katt som heter Rolf. 
Jag är trött och måste plugga, just nu ser jag mammas skugga. 
Det börjar äntligen att bli sommar och sol, när jag gick i 3an hade jag kjol. 
Ikväll är det partaj, när jag var liten såg jag program om aligatorn Caj.
Partaj är tyvärr inte lika bra som förr, nu måste jag gå och stänga min dörr. 
Hoppas ni har en bra dag, imorgon är det bara att ta nya tag. 
 
Själv sitter jag och pluggar, gör allt för att slippa... Måste dock göra 3 uppgifter i veckan innan vi far så att jag är klar med allt i skolan eftersom betygen sätts medan vi är borta. Wish me luck, TJARRÅ!

Min älskade bror

Publicerad 2013-05-11 19:27:00 i Allmänt,

Om 2 dagar, alltså på måndag är det exakt 11 år sedan du lämnade oss. Vi saknar dig varje dag och jag kan fortfarande inte förstå att det är sant. Jag såg upp till dig. Jag har enstaka, men starka minnen med dig. Eftersom jag bara var 7 år när jag såg dig för sista gången så kommer jag inte ihåg allt. Detta är ett tillfälle jag minns. Jag hittade ett grönt stift som jag inte förstod vad det var, du berättade att ni hade det när ni hade övningar i det militära. Jag ville vara som dig och du målade mig då i ansiktet med det här gröna stiftet så att jag fick låtsas att jag var som dig. Fick sedan ett luftgevär som jag sprang omkring med och för en dag trodde jag att jag var militär - precis som du!
 
 
Jag saknar & älskar dig Fredrik! 

Veckans värsta dag

Publicerad 2013-05-08 16:33:44 i Allmänt,

Nu är veckans värsta skoldag avklarad och nu väntar ett litet "minilov" till måndag.
Endast 10 dagar kvar till Turkiet och Alanya för studentresa, underbart jävla skönt! Har bara varit utomlands en gång och då var jag 7 år så det ska bli riktigt ljuvligt att komma till ett varmare och soligare ställe än Sverige och Norrbotten. Sen när vi kommer hem därifrån är det bara 11 dagar kvar av hela min gymnasietid, går inte att beskriva hur skönt det ska bli! 

Me and my bro @ the hav på Kreta

Börjar om på nytt

Publicerad 2013-05-07 22:34:56 i Allmänt,

Tjenaretjenare!

Jag tänkte att jag skulle prova på att blogga ännu en gång och se hur detta slutar. Tänkte mest göra det för att mina nära och kära här hemma i Boden ska kunna läsa hur jag har det och hur jag mår där nere sen när jag flyttar i sommar. För er som inte vet så kommer jag att flytta ner till Skara i slutet av juli och spela handboll med dem i allsvenskan. Jag har valt att göra det för att utvecklas både som handbollspelare och som människa och jag tycker att Skara är ett bra alternativ! 
 
Hope you will följa mig genom denna blogg, seeyou later alligator! 

Om

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela